If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте много Алфисти пишат че имат проблеми с вентилатора на купето но никой не написа как го е отстранил.При мен от слаб акумулатор ми пищя алармата 2 дена мен ме нямаше и няма ток смених батерията с друга и тя свърши .Двете батерии са Бош купувани по едно и също време и двете свършиха почти едновременно.Никога повече Бош акумулатор.Не ми работеше вентилатора на купето , компресора ,клапите-като моторчетата бръмчат, не светеше диода за клапата на купето.Смених управлението , смених контролера на оборотите на вентилатора -нищо.Върнах си моите.Свлях вентилатора незнам колко пъти пробвах извън колата с Тес-работи.Накрая го разглобих до основи - оправих колектора смазах лагерите почистих четките обрах му луфта и го сложих не работи.На следващият ден тръгна сам и всичко останало после пак спря и така още 2 пъти.Според мен за този проблем има варианта.1-Вентилатора остарява итрябва да се ремонтира или смени.2-Заяла клапа на вентилацията поради боклуци и други подобни фактори. 3-Контакт лош по връзките клатете бутайте и пробвайте по жици и бушони.За мен нито Управлението нито регулатора на бушоните могат да се повредят без някаква сериозна причина ако ги сменяте напосоки само ще си загубите времето и парите.
Колеги да питам и аз.Имали бушон за вентилатора в купето.Вентилатора работи(тестван)конзолата с вратките сьщо сменена и тоя вентилатор не работи зака4ен на мястото му.
Колеги да питам и аз.Имали бушон за вентилатора в купето.Вентилатора работи(тестван)конзолата с вратките сьщо сменена и тоя вентилатор не работи зака4ен на мястото му.
Има. Намира се при акумулатора и се води B6 за модели произведени преди 1999 и B99 за модели произведени след 1999. И в двата случая е 40 амперов. Ако бушонът е здрав на единия от двата извода на буксата на вентилатора трябва да има +12V винаги.
Comment